Skip to main content

Webdesign en online marketing

Webdesign en online marketing

Dit jaar ben ik gestart met mijn eigen webdesign bedrijf. Ik heb al redelijk wat kennis van met name Wordpress, maar om mijn kennis en vaardigheden verder uit te breiden en mijn basis te versterken, heb ik besloten om een opleiding aan De Digitale Academie te gaan volgen. En dat is een goede beslissing geweest :-) De eerste 3 lessen zitten er inmiddels op, en wat wordt er op zo'n lesdag ontzettend veel kennis gedeeld. Niet alleen over het webdesign en de technieken, maar ook over allerlei bijkomende zaken, zoals: hoe ga je met opdrachtgevers om, waar kun je allemaal tegenaan lopen, wat zijn handige tools, etc. Uiteindelijk gaan we ook met Joomla! aan de slag, een voor mij nog vrij onbekend systeem, maar ik kijk ernaar uit om kennis te maken met alle ins en outs.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt in de online marketing, maar ik wilde graag meer de creatieve en technische kant op. Waar ik voorheen zorgde voor promotie van websites en actiepagina's, wil ik ze nu graag zelf gaan maken. En wat is het mooi om deze 2 vakgebieden met elkaar te kunnen combineren. Want zoals in les 1 al uitgebreid aan bod kwam; de promotie van je website is zeer belangrijk. Wat heb je immers aan een site waar geen bezoekers op komen, of waarop de bezoekers niet doen wat jij voor ogen had? Social media, zoekmachine optimalisatie en e-mail marketing zijn hierbij onmisbare kanalen.  

 

 

No video selected.

Delen

Over deze blogger

Renée Dirks

Ik ben in 2015 gestart met mijn webdesign bedrijf Visuals4You (www.visuals4you.nl). 
Om mijn kennis en vaardigheden verder uit te breiden start ik in maart 2015 met de opleiding Webdesign bij de Digitale Academie.