Skip to main content

Oude liefdes, nieuwe kansen! Geweldige cursus! (10)

Oude liefdes, nieuwe kansen! Geweldige cursus! (10)

Waarschijnlijk een van mijn laatste blogs via de DDA. Mijn cursus zit erop, alhoewel de ondersteuning bij wat enkele "gebrek-aan-ervarings-probleempjes" nog steeds 100% geweldig is! Nu even afwachten welk cursusmateriaal er volgt. Als het van toepassing is, zou ik best nog wel eens dat uurtje op en neer er voor over hebben. 

Sinds de start van deze cursus heb ik twee websites kunnen ontwikkelen. Beide zijn nog niet helemaal af, maar er staat een degelijke basis waaruit een knap totaalpakket kan komen. Ik ben zeer blij verrast al met het huidige resultaat. Nog fijner is dat ik nu veel begrijp en in staat ben om dingen die ik nog niet ervaren heb, te kunnen gaan begrijpen. Het Joomla-land is nogal veelzijdig met alle extensies. Zouden we die allemaal behandeld hebben... dat is gewoon niet te doen. 

Als laatste les nog een bonus-les Wordpress gekregen. Wel een heel ander CMS, maar wel de moeite waard om me daar ook verder in te verdiepen. Ervaring zal leren welke van de twee CMS'en mij beter gaan bevallen. 

Nu het 'gat' gevallen is op de maandag en onze vaste cursusdag niet meer is, kan ik me in ieder geval weer een dag extra storten op de ontwikkeling van nog meer websites. Of misschien als alles naar wens verloopt, dan zouden deze twee websites mij en mijn partners het rijke leventje gaan bezorgen. Passief inkomen was ons motto.... We zullen zien over 3 jaar ;-)

Ook al is er afscheid genomen, de DDA webdesign communities op Facebook draaien lekker door. En gelukkig is deze lekker actief. Dus nog meer leren van ervaring van anderen. 

Ik heb zeer genoten van de opleiding, onze leermeersters. de mede-cursisten en de gigantisch gulle ondersteuning van de DDA. Mocht iemand nog twijfelen over een cursus web-design, dan zou ik zonder twijfel de DDA aan willen raden. 

Marco, Renzo en Peter bedankt!!

Tot weerziens!

Al Webber ;-)

No video selected.

Delen